Blokhut Bo

Bo, een schattige blokhut

Deze week kreeg ik een paar prachtige foto’s toegestuurd. Eentje die eruit sprong, was een foto van onze kleine blokhut Bo met wandplanken van 28 mm dikte. De dame die de blokhut kocht, is een kunstenares en had een gezellig atelier nodig voor haar werk. Dit is het afgewerkte bouwwerk in zeer smaakvolle pastelkleuren.

Dit is de Bo, een kleine blokhut van 300 x 300 cm. Prachtig geverfd in pastelkleuren.

Blokhut Bo is zeer geschikt als kunstenaarsatelier.

Mevrouw G. was zo vriendelijk om ons een paar foto’s van de bouw op te sturen. Dat waarderen we altijd zeer, omdat het ook andere klanten laat zien hoe de bouw plaatsvindt en hoe van een stapel hout een afgewerkte blokhut wordt gemaakt.

tuindeco 3

Blokhut Bo in elkaar zetten.

Het plaatsen van de wanden en deuren vind ik altijd het leukste. Dit is zonder uitzondering het gemakkelijkste deel van de bouw, als ten minste de fundering recht, effen en waterpas is.

tuindeco 4

De dakgordingen zijn in de nok geplaatst en nu worden de 18 mm dikke dakplanken erop gespijkerd.

De blokhut annex kunstatelier van mevrouw G. Deze kleine blokhut ziet er werkelijk prachtig uit en is perfect voor dit doeleinde.

Naast de foto’s was mevrouw G. ook zo vriendelijk om een recensie te schrijven over haar blokhut:

Ik ben geweldig in mijn nopjes over de kwaliteit van mijn blokhut: alles voelt zo solide aan. Mijn zoon heeft hem in zijn eentje in elkaar gezet, met een beetje hulp van zijn vriend bij het plaatsen van het dak. De instructies waren eenvoudig te volgen en alle spijkers en schroeven zaten erbij. Ik ben erg blij dat ik voor dakshingles heb gekozen, want dat maakt het perfect af. Een tip: het is gemakkelijker de shingles met een oude zaag af te zagen. U hoeft geen goede te gebruiken, want die wordt bot. U hoeft ook geen lijm voor de shingles te bestellen, want alle benodigde nagels waren meegeleverd. Op een gegeven moment zaten we zonder shingles, maar we kregen direct meer opgestuurd: goede service!
Ik kan absoluut Tuindeco aanbevelen.

Nog een laatste foto: bedankt mevrouw G., ik hoop dat u nog vele gelukkige uurtjes mag doorbrengen in uw blokhutatelier.

tuindeco 6

Ik vind het prachtig om te zien hoe de kleuren combinatie een “verschillend” effect geeft aan de blokhut . Ik vind persoonlijk de pastelkleuren erg leuk.