Recensie hoekblokhut Ingrid

Recensie hoekblokhut Ingrid

Meneer en mevrouw Y hebben onlangs hun blokhut Ingrid voltooid en waren zo vriendelijk om ons een foto van het bouwwerk te sturen.
Wij hadden wel een steekje laten vallen, want we hadden drie vloerplanken te weinig geleverd. We hebben die natuurlijk de volgende dag opgestuurd, met onze excuses. Helaas gaan er soms dingen fout. Meneer en mevrouw Y waren zo vriendelijk dit niet te vermelden in hun recensie, maar ik moet wel toegeven dat het van onze kant niet vlekkeloos was.
Toen ze het bouwwerk af hadden, waren zij zo aardig om hun recensie bij deze foto mee te sturen:

Ingrid blokhut

Blokhut Ingrid van meneer en mevrouw Y

Toen we de blokhut hadden besteld, hadden we wel onze twijfels, want de prijs was veel lager dan die van een vergelijkbare blokhut die wij in de buurt hadden gezien. We hadden ons geen zorgen hoeven te maken. De blokhut overtrof onze verwachtingen. Het hout was van een uitstekende kwaliteit en pasvorm. Geen kromgetrokken of gespleten planken. Mijn man heeft de bouw in 5 dagen voltooid in zijn eentje, inclusief het verven. Alle buren vragen ons of hem mogen bekijken, en wij hebben al massaal  positief commentaar  gekregen over hoe prachtig je er kunt zitten. Jullie team was erg leuk in de omgang, inclusief de chauffeur die alles leverde. Alles welbeschouwd zijn we ermee in de wolken.

De aflevering was precies zoals was aangegeven, en de chauffeur was heel erg behulpzaam bij de aflevering.


Hartelijke dank meneer en mevrouw Y, ik hoop dat wij in de toekomst u nog van dienst kunnen zijn.