Recensie blokhut Hypermodern

Recensie blokhut Hypermodern

Meneer S was zo aardig om een recensie van zijn bouwproject en zijn ervaringen in te sturen; hij heeft de blokhut Hypermodern met 28 mm wanddikte.

Blokhut Hypermodern

Hij schreef het volgende:

Wij zijn echt tevreden met onze blokhut; de kwaliteit en de afwerking is werkelijk van hoog niveau, en het was eenvoudiger te monteren dan ik had verwacht. Na wat onderzoek op het internet kom ik tot de conclusie dat het ook een goede koop is voor je geld. Ik ben echt blij dat ik eentje met 28 mm dikke planken kon krijgen met mijn budget. Ik wou alleen dat ik de ruimte en het budget had gehad voor het ‘Ovale kantoor’. Ik vind dat ontwerp prachtig.

Ik was echt tevreden over de eerlijkheid van jullie website, de blogberichten en alle extra informatie. Toen ik opbelde om te praten over welke van de funderingsbalken ik het beste kon bestellen, kon ik het eerlijke advies erg waarderen: ik hoefde niet de upgrade-versie te kopen, aangezien ik rechtstreeks op een houten raamwerk zou bouwen. Zoveel eerlijkheid zie je tegenwoordig niet meer bij bedrijven. Het is al met al een geweldige ervaring geweest. De aflevering was op de afgesproken tijd; en hoewel er een rol dakleer ontbrak, reageerde u ’s avonds al op mijn mailtjes en stuurde u de ontbrekende rol de volgende dag op. Beter kon het toch niet?

Familie en vrienden vinden dat ie er geweldig uitziet en ik heb jullie al bij verschillende mensen aanbevolen.