Leveringen en voorwaarden

Leveringen en voorwaarden

Vanuit de eigen import en handelskanalen streeft Tuindeco ernaar om een hoge leverbetrouwbaarheid te bieden. Hiervoor zijn twee mogelijkheden. Leveringen uit de vrije voorraad of levering vanuit vooraf gereserveerde aantallen. Het streven is dat in het hoogseizoen minimaal 90% van de artikelen uit voorraad kan worden geleverd.

Tuindeco levert in binnenland haar goederen uit volgens routedagen. De routedagen zijn ingedeeld per regio en zorgen er voor dat u tijdens het hoogseizoen altijd op een vaste dag van de de bestelling zult ontvangen. De afleveringen in België zijn op woensdag of donderdag en in Duitsland op de maandag, woensdag of vrijdag (grensstreek Noord).

De uitleverfrequentie is wekelijks. Deze frequentie van levering is gebaseerd op een vast wekelijks leveringsschema met vaste routedagen tijdens het hoogseizoen. Buiten het hoogseizoen worden de routedagen aangepast doch de levering zal plaats vinden binnen een week na bestelling.

Het bezorgen van een bestelling op een ander adres dan het reguliere afleveradres is mogelijk. Echter hiervoor gelden wel een aantal voorwaarden. Informeer bij uw vertegenwoordiger naar de voorwaarden, of neem gerust contact op met onze verkoopbinnendienst. Het afhalen van bestellingen zijn mogelijk tussen 8.00 en 16.00 uur. Hiervoor geldt dat u 24 uur van te voren de benodigde artikelen aan onze verkoopbinnendienst hebt doorgegeven, zodat de goederen voor u klaar gezet kunnen worden.

Voor bestellingen die niet voldoen aan de franco waarden worden vrachtvergoedingen in rekening gebracht.

Alle leveringen van Tuindeco International B.V. vallen onder de algemene voorwaarden van de besloten vennootschap “Tuindeco International B.V.” gevestigd te Coevorden. De merknaam Tuindeco ® is een geregistreerde handelsnaam en mag daarom zonder uitdrukkelijk toestemming op generlei wijze worden gebruikt.

Link:

Algemene voorwaarden