LARIKS / DOUGLAS OVERKAPPINGEN

Lariks / douglas hout is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest duurzame naaldhoutsoorten, het heeft een warme uitstraling en is mooi van kleur en structuur. Het is een houtsoort met duurzaamheidsklasse 3-4 en wordt voor diverse toepassingen gebruikt, o.a. als bouwhout, voor constructies en gevelbetimmeringen. Lariks/douglas heeft een stoere uitstraling door de grove nerf.
Lariks/douglas is een harshoudende houtsoort waarvan het kernhout kleurvariaties vertoont van geelbruin, roze-achtig tot roodachtig bruin.
Voor een naaldhoutsoort is lariks/douglas vrij zwaar. Net als hardhout vergrijst lariks/douglas op den duur en krijgt het een verweerde uitstraling.

Modulaire overkappingen

Stel uw eigen overkapping, tuinhuis, carport, sauna, garage, kapschuur etc. samen met dit unieke modulaire systeem!
Alle onderdelen worden op maat en voorgeboord geleverd (uitgezonderd de wandplanken).
U kunt eenvoudig uw basispakket verlengen door er een uitbreidingsset tussen te plaatsen. Deze kunt u desgewenst ook eenvoudig inkorten.
Tevens zijn er talloze uitvoerigen te maken door middel van plaatsen van wanden en / of deuren en ramen. Alle modules zijn Samengesteld uit A-kwaliteit geschaafd, gedroogd en kernvrij lariks / douglas hout en worden geleverd inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen en een uitgebreide opbouwomschrijving.